LaPerm kattunger

Kattungene i desember-kullet er nå solgt, men vi planlegger nytt kull mot slutten av året. Ønsker du å sette deg på vår liste over interesserte til neste kull, ta kontakt. Skriv gjerne om deg eller dere. Dersom det er ønskelig, er det mulig å besøke våre katter.

 

 

Bilder

For bilder av våre oppdrettskatter og deres kattekull se i vårt galleri eller besøk oss på Facebook og Instagram.

Kattunger fra oss

Vi legger stor vekt på å prege kattene på en god måte og sørger for at de blir trygge, kjærlige og tillitsfulle individer. Vi preger kattungene med inntrykk som pelsstell med børste, kloklipp, håndtering generelt, noe bilkjøring, forsiktig bading og kontakt med små barn og hund. Kattungene er leveringsklare fra uke 13.

Når våre kattunger leveres har de:

  • Stamtavle i NRR
  • Veterinærbesiktigelse x2
  • ID-merking med chip
  • Vaksiner mot kattepest og katteinfluensa
  • Ormekur x3
  • Skjulte feil-forsikring i Agria til katten fyller 5 år

Reservasjon av kattunge

Kattungene selges for kr. 13 000. Ved kjøp av to kattunger vil katt nr. 2 selges rimeligere.

Ved reservasjon av en kattunge betales kr. 3 000 i depositum (blir ikke returnert ved avbestilling) og denne summen trekkes fra når sluttoppgjøret gjøres ved overtagelse. Interesserte er velkomne til å hilse på kattungene.

Vi krever at alle som kjøper en kattunge fra oss skal følge NRRs regler for kattehold.